052. AKÁCIÓ. bejegyzés

március 2nd, 2013 § 2 hozzászólás

mottó:
>>Kapkodó és antiliberális: osztrák és német lapok 
Matolcsy kinevezéséről<<
(vg.hu)
 
 
Hajónapló
2013. 3. 2.

A minap a Főnök íróasztalán egy cetlit találtam. A kézírás a Főnök férfiasan kusza betűivel volt, de nem biztos, hogy Ő írta! A történelmi tisztánlátás érdekében közzéteszem a tartalmát.

Én, I. Szemenszedett Hübrisz Viktor Istenem kegyelméből, Népem 1/3-ának az 1/3-a akaratából,  Alkotmányom Oktrojált alaptörvényem jogán Felcsút, Pest-Buda, Buda-Pest (ennek minden permutációjával) és ezek csatolt provinciáinak (incl. Erdély) Királya és többé-kevésbé Önnönmagam Ura

Elrendelem

I. Simor Kincstárnok tisztségétől megfosztassék, neve besároztassék, a Vérmezőn e célból felállított emelvényen tönkremenessék! Diribjeit a Global Finance Magazine-nak, darabjait pedig a hivatásukat komolyan vevő közgazdászhallgatóknak elrettentésül elküldessék!

Indoklás: Mert csak! Oszt’ jó napot!

II. Egyúttal helyére kinevezésre kerültessék a royalitásáról/lojalitásáról, szakmai ügyekben való készszégéről-jártasságáról-tudásáról már tanúbizonyságot tevő csapodártekintetű George MaTolcsy navigációs főtiszt!

III. tunde04-nek küldessék praliné!

Kelt: Videoton pálya, Második Uralkodásom azon évében, amikor a Nap harmadjára készül megkerülni,  „mostmárjólennehajönneazakurvatavasz” havában.

George MaTolcsy (még) navigációs főtiszt
Szent István csatahajó

    ↑  

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

What's this?

You are currently reading 052. AKÁCIÓ. bejegyzés at Alzheimer Fauna: Hajónapló.

meta