060. A költségvetés módosításáról és a Földközi-tenger csalfa szeleiről

március 11th, 2013 § 1 comment

Hajónapló

2013. 3. 11.

Utálom a Vargát. Is. Lohol mindig a nyomomban, de utol sose érhet. Pedig én nem is a sántakutya vagyok… Tudnia kell, hogy Ő csak akkor ülhet az MNB legkényelmesebb székébe, ha én már a World Bank elnöke leszek… Tudásunk sem összemérhető. Nemrég küldött a mama egy ManóMatek1 nevű cd-t és a programtól már kétszer is kaptam jutalommesét!
De mivel az én posztomat vette át, szakmai-erkölcsi kötelességem segíteni őt.
A módosítás magyarázatául mondja majd azt, hogy a sirokkó és a bóra évszakos múlta miatt van szükség új útvonalszámításra… Ha ez nem elég (nem csak a békemenetesek fogják hallani!), akkor elfogadható indok lehet még az is: „most, hogy végleg magunk mögött hagytuk a jogállamiság szirénhangú partjait” (ez így persze képzavar, de viktornépe ezt kajolja), „a pártszékháztartályba beszivárgott kevéske víz, és emiatt jelentősen megváltozott a hajónkra ható Coriolis-erő…” és ugye az erő – mint köztudott – Viktormennyiség…

Oszt’ jó napot!

Ugyanakkor jó lenne, ha tiszteletben tartaná szellemi gyermekemhez fűződő jogaimat (fél évig vajúdtam vele, és bár egy kicsit mongoloid lett, de ez mostanság úgy is inkább erény…), tehát bármit is változtat a költségvetésben, két dologhoz ne nyúljon!

Az első: a lapok alján lévő tulipános sorminta. Sok munkám fekszik benne!

A második: a vége felé azt az oldalt, ahol az van, hogy „bevétel” meg „kiadás” és „egyenleg”, ne babrálja! Mert az nem véletlenül lett leöntve kávéval véletlenül.

George MaTolcsy Segítőkész Bankár
Szent István csatahajó

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

What's this?

You are currently reading 060. A költségvetés módosításáról és a Földközi-tenger csalfa szeleiről at Alzheimer Fauna: Hajónapló.

meta