055. A demokrácia iránti elkötelezettségemről és egyéb rossz szokásaimról

március 7th, 2013 § 2 hozzászólás

Hajónapló
2013.03.07.

Független bankár vagyok, de azt be kell vallanom, hogy mindenben egyetértek azzal, amit a Főnök tett, tesz vagy tenni fog… és mivel a jogállamiság számomra is majdnem fontos, kihasználva, hogy az alaptörvénynek nem volt még lapzártája, az alábbi módosításokat javaslom.

A Nemzeti hitvallás részhez beírhatnánk (a demokratikus berendezkedés bizonyítékául), hogy országunkban a széljárás sem lehet uralkodó. Ezzel ráadásul kihúzhatnánk a szőnyeget a meteo-ro-ló-giai (remélem, jól írtam) szolgáltatási díj ellen morgók lába alól.

Az Alapvetéseknél pedig az A) cikk után, de még a C) cikk elé bekerülhetne az alábbi axióma:

1. Wadiya demokrácia

2. Kína demokrácia

3. Magyarország demokrácia

A sajtószabadságos résznél meg beszúrhatnánk, hogy bár elvesszük az demokratikus ellenzéktől a frekvenciáit (Klubrádió még véletlenül se megnevezve!), de cserébe megkaphatják a 2,45 GHz-et (ami köztudottan mindenhol fogható… …ahol van mikrohullámú sütő).

A XX. cikk környékére (ahol azok a testi-lelki egészségről szóló hülyeségek vannak) bekerülhetne az a kiegészítő mondat, hogy az állampolgárok védelmében betiltjuk a táplálékkiegészítők közül az E14-et (bármely halmazállapotában).

Ezekből az EU is látná, hogy mi (nem csak a kövér) elkötelezettek vagyunk.

George MaTolcsy Megbízható Független Bankár
Szent István csatahajó

      

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

What's this?

You are currently reading 055. A demokrácia iránti elkötelezettségemről és egyéb rossz szokásaimról at Alzheimer Fauna: Hajónapló.

meta