034. Jó reggelt! Itt a tej, érdekel?

szeptember 29th, 2012 § 2 hozzászólás

mottó:
>>Orbán: az erősek egyesülnek, a gyengék széthullnak<<
(vg.hu)
 
 
Hajónapló
2012. 9. 29.

Tegnap láttam egy bugyuta sicificit és ebben egy föld körül keringő (börtön)űrállomásra vittek minden olyan bűnözőt, akik nagy veszélyt jelentettek a társadalomra. Ráadásul itt jól bealtatták őket vagy száz évre. De az egyikük felébredt, felébresztette a többi gekkót, fokozatosan átvették a hatalmat és volt ott aztán nagy haddelhad.
Vacsora Torgyán menü: csülkös pacal és gombapörkölt. Aztán éjjel persze a filmről álmodtam.
A szitu mint fentebb, csak itt a korán kelő a Főnök volt, aki felébresztette elv-társait (ez így talán túlzás, ezért inkább úgy írom, hogy azokat, akikkel akár egy gyékényen is…). Mint a mesében: a répát húzza apóka, apókát húzza anyóka, anyókát húzza Koska murka… Tehát a Főnök felébresztette Horthyt, Horthy keltette Batu-kánt, aki pedig Francót. Franco jóreggelt-puszikat adott a klérusnak, akik felébresztették a konspirációs pereket. A perek ébresztették a barnaingeseket. A barnaingesek felkeltették Csücskös Gabit (de aztán gyorsan visszaaltatták, amikor látták, hogy milyen hótsötét…). Így felébresztették helyette Rumpelstiltskint, aki keltette az inkvizíciót. Az inkvizíció ébresztette Péter Gábort, ő pedig jó reggelt mondott a cenzúrának. A cenzúra felébresztette a keretlegényeket, akik keltették a búcsúcédulát. A búcsúcédula pedig felébresztette életfogytig tartó álmából Safarovot. Aztán, mikor már ébren volt mindenki (könyvégetés és méregpohár, Néró és Nyírő, jobbik végső megoldásostól, Hannibál és Lecter stb.), akkor – persze kávé után – jól szétcsaptak mindenkit, akik nem ők voltak, meg jól lelakták az állomást.
Reggel, mikor felébredtem és szétnéztem, megijedtem, hogy ez a valóság. De aztán megnyugtattam magam, hogy ez csak álom lehet.

Hiszen Rumpelstiltskin csak kitalált mesefigura.

George MaTolcsy navigációs főtiszt
Szent István csatahajó

     

Tagged ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

What's this?

You are currently reading 034. Jó reggelt! Itt a tej, érdekel? at Alzheimer Fauna: Hajónapló.

meta