030. Taps a kormánypárti padsorokban, avagy az erőszakról és a családon belüli törvényi tényállás szükségtelenségéről

szeptember 12th, 2012 § 1 comment

Hajónapló
2012. 9. 12.

A parlamenti padsorok között egy papírt találtam, valami felszólaláshoz készült vázlat lehetett. Azért gondolom, mert a nyomtatott szövegben sok volt az utólagos áthúzás, és a (kézírással) beszúrt megjegyzés… Fogalmam sincs, hogy ki írhatta, de szerintem nem Orosházi Pista patrícius társam, hiszen nyomokban sem fedezhető fel benne békési akcentus.

Részletek

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház!
Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket… és akkor… mint én is…, hazamegyek a dolgozómból… az asszony megint (a héten már harmadszorra) triflából készített paprikást… verném én, de ott van előtte még a sok purdé…, tehát verem az első gyereket, a másodikat, és mire a hatodikhoz (a félédeshez) érek, elmegy a kedvem az egésztől…

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Nők!

Elöljáróban leszögezem, hogy nagy tisztelője vagyok a fehércselédeknek… Első szerelmem képe, aki bevezetett a testiség gyönyöreibe (ő kedveltette meg velem – majdnem – a zuhanyzást…), még mindig a garázs falán van… (Samantha Fox, 1980)
De mivel én jogvégzett (bi-bi-bííí), a demokratikus ellenzék meg nem, így bátran citálom a történeti alkotmányunk részét képező Hammurápi törvénykönyvének 3. §-át: Szabad időmben a törvényes nőmmel|Jogok alapján rendelkezem.| (Jól megverem.)
…És kedves férfitársaim, lássuk be, néha egy-egy „nő” láttán ökölbe szorul a kezünk… Például ott van a csücskösgabi… ki ne akarta volna még nagyon megütni egy kicsit (csak, hogy fájjon neki!)… pedig ő „családtag”… Igaz, ő szívós munkával küzdötte fel magát oda, ahol most van. Úgy is mondhatnám, hogy az út széléről indulva, két keze szorgos munkájával, nyolcezer idegvégződésével elérte, hogy ma már a szájával, a kisajkaival kis ajkaival keresi a betevőjét. És közben szülni sem volt rest… (Igaz, ezzel sajnos kizárta magát a Darwin-díjból.)
…Hivatkoznék még kövér padtársamra is, aki közpénzen nem D-vitaminért ment Kedves Demokratikus Arab Barátainkhoz, hanem a nőkkel való egyenlő bánásmódot tanulmányozni. Ő hozta azt a bölcs szaúdi közmondást, hogy:

واحة الصحراء وصوله المشروب الأول من البئر من الرجال، تليها الاطفال، ومن ثم ظهور الخيل والجمال، وأخيرا النساء

(ami hevenyészett gugli fordításban azt jelenti, hogy „sivatagi oázishoz megérkezve a kútból először a férfiak isznak, utánuk a gyerekek, aztán a lovak és tevék, s végül a nők”.)
…Mert Magyarország NERkormánya nem szereti a szüfrazsetteket, a feministákat, a NaNe-seket… Szereti viszont (a Kacér mosolyú Rózsa képviselő asszony által létrehozott) „Üdvhadsereg – Magyarországi Divízió”-t. Az ő deklarált keresztényi céljuk az emberi szenvedés személyre való tekintet nélküli enyhítése, és így már kitalálták a megoldást a bántalmazott nők minden bajára: a kis simics egyik rokona igénytelen kis műanyag játékokat gyárt, kiírattattak neki egy személyre szóló pályázatot, és már készülnek a kis fröccsöntött

„Csináld magad! – Csináld otthon!
Ne futkoss a rendőrségre…

Kis orvosi készlet bántalmazott nőknek”

feliratú bőröndöcskék, bennük minden szükséges kellékkel:

  • kis műanyag sztetoszkóp (ez mondjuk nem jó semmire, de a gyerekeknek  tetszhet)
  • smink-készlet #1 (kék foltok elfedéséhez)
  • smink-készlet #2 (zöld foltok eltüntetéséhez)
  • smink-készlet #3 (vérömlenyek takarásához)
  • tű és fogselyem (felszakadt szemöldök gyors kezeléséhez)
  • sebészeti ragasztó (felrepedt száj javításához, kétkomponensű, 2×1 ml)
  • fájdalomcsillapító (1 levél, 10×50 mg, hatóanyag: cc placebo)

Összefoglalva mondandómat: nincs szükség külön tényállásra a Btk.-ban, kormányunk mindent megtesz (szemben az emúttnyóccévvel) a nőkért.

Köszönöm. (Itt majd – gondolom –  taps a kormánypárti padsorokban.)

George MaTolcsy (feminin vonásoktól sem mentes) navigációs főtiszt
Szent István csatahajó

     

Tagged

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

What's this?

You are currently reading 030. Taps a kormánypárti padsorokban, avagy az erőszakról és a családon belüli törvényi tényállás szükségtelenségéről at Alzheimer Fauna: Hajónapló.

meta