070. Bannerhely kiadó!

május 5th, 2013 § 4 hozzászólás

mottó:
>>Hódmezővásárhelyig ér a Portik-ügy<<
hvg.hu

Hajónapló
2013. 5. 5.

Két kamatvágás között egy bankár élete dögunalom… Hogy agyoncsapjam az időt (mint az a Kronosz a Bibliában), a következőkkel töltöm a munkanapjaimat:

Hétfő: sword & magic könyveket olvasgatok, ötleteket merítve a legközelebbi sajtótájékoztatómhoz…

Kedd: Pihenésképpen filozófiai rejtvények megfejtésével múlatom az időt, mint például: „Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag van”. …Na, ez nekem ördöglakat… így ez a kérdés is felkerült arra a „Megkérdezni a Jóistentől, ha majd egyszer előtte állok” nevű kis listámra, amin olyan – számomra fontos és megfejthetetlen – kérdések vannak, mint: mit csinál a szél, amikor nem fúj?, vagy: miért is mindig a második egéré a sajt?

Szerda: újra arabul tanulok. Azért újra, mert most tudtam meg, hogy ők jobbról balra..… ……Így az a nyolc szó, amit már megtanultam, mind pocsékba ment… tehát kezdhetem az egészet elölről (pontosabban hátulról).

Csütörtök: A hajónaplómat csinosítgatom, reszelgetem… Kipróbálok egy-egy új formátumot, kijavítok egy-két hibát, beszúrok egy kihagyott névelőt vagy törlök egy felesleges szóközt. Keresem a tartalomhoz a formát… Közben meg olvasom „Sokatérő” Tardált Jancsi esetét a bannerre cserélt iskolaépületről (tud ez a kisvajda, nem csoda, hogy ilyen sokra vitte… még szerencse, hogy nem csodapaszulyra cserélte a 60 milliós épületet). …..És ekkor megszólalt a fejemben – pontosabban a jobb agyféltekémben – az a hang, ami miatt néha szoktam mondani dolgokat… és megláttam a lehetőséget! A naplóm legtetején  a „bejegyzés címe” és a „MAYDAY” című remek kis kép fölött van egy hely, ahova még képet rakhatnék/rakhatok… Eddig nem tettem, mivel ízlésem ellen való lett volna, hogy megtörjem az oldalamra jellemző letisztult formavilágot¹. Pontosabban: nem tudtam eldönteni, hogy milyen kép kerüljön oda… A tulipános sorminta túl gyerekes, ha kalotaszegi motívumost tennék, akkor meg igazságtalan lennék a matyóval és a buzsákival … Azt nem tudom, hogy olyan banner-micsodát tudnék-e odarakni, de ez nem is fontos, jó egy kép is és majd ráfogom, hogy az banner… messziről úgy sem látszik… És – mondjuk – egy nagy vízkiszorítású hajók balesetbiztosításával foglalkozó társaság számára naplóm nagy reklámlehetőség lehet!

Mivel tudom, hogy addig kell a vasat verni, amíg carpediem, így gyorsan megfogalmaztam egy hirdetést:

Bannerhely kiadó!

Csendes, kis forgalmú hajónapló frekventált helyén (a lap tetején), userre néző, rendszeresen karbantartott, ideális arányokkal rendelkező bannerhely
barterüzlet keretében, jelzálogképes vízközeli hétvégi házért
kiadó!

A szóba jöhető nyaralók* helye és az érte részemről (a szerencseszerződés szabályai szerint) felajánlott kattintások száma:

  • Balaton (északi part): 1000 katt
  • Dunakanyar (Leányfalutól Kisorosziig): 2000 katt
  • Isztriai-félsziget (Opatijától Puláig): 4000 katt
  • Svédország (bárhol): 100.000 katt

Szükség esetén (felárért) a kattintgatást is vállalom.

Ugyanitt használt hintaló és Pöttyös-könyvek eladók.

Az ajánlatokat az alábbi címre várom:
Hozzászólás (comments), fauna.ingyenblog.hu

* Kérem, hogy köztulajdonban lévő iskolaépületekkel üzletelő kupecek kerüljenek!

George MaTolcsy, a reménybeli ingatlantulajdonos-bankár
Szent István csatahajó

¹ Köszönjük WordPress!

     

Tagged

§ 4 Responses to 070. Bannerhely kiadó!"

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

What's this?

You are currently reading 070. Bannerhely kiadó! at Alzheimer Fauna: Hajónapló.

meta