063. Arról, hogy mi vagyunk az Inn-en túl

március 15th, 2013 § 2 hozzászólás

mottó:
>>Most minden Magyarországról szól - Kifakadt az EP-elnök<<
(vg.hu)
 
 
Hajónapló
2013. 3. 15.

Az egész világ ellenük.

A Főnök úgy döntött (tanulva példaképe hibáiból), hogy a már meglévő 41 front mellé újat nyit. Mert az az arcátlanság, amit szegény el Gordó tűrni volt kénytelen a bajoroknál, az már több mint sokk. Pedig a kövér nagyon készült a vendégségbe: direkt nem reggelizett, ajándékkosarat is összeállított (negyedkilós karaván, két deci kevert, Hungarikumos túrósrudi) és a szegfűt is megvetette a temetőnél… De az a modortalanság, amit ez a (egyébként St[r]amm) Barbara művelt… a Főnök még sírt is (gondolom, mert a kövér ölébe hajtotta a fejét és hüppögött). Aztán amikor végeztek a túrosrudikkal, eldöntötték hogy küldenek egy „baráti” demarche-ot, még a hadüzenet előtt. Ez persze hivatalosan a külügy dolga lenne, de a de Martonyi nem ért rá, a csodálkozást gyakorolta…

Lassan összeállt a válaszintézkedések vázlata:

1, Az Országház kocsmájában bojkottáljuk a Löwenbräu sört, csapolt és üveges kiszerelésben is. (Tessék ezt komolyan venni, bojkottáltuk mi már a kaszinótojást is!)
2, Akár pár száz munkanélküli árán, de megszüntetjük a  vízállásjelentést, titokban tartva azt, hogy a Duna Passaunál hány cm, az Inn Sherdingnél árad-e vagy apad. (A hajóvonták meg majd tanácstalanul vakarhatják a fejüket!)
3, Csatahajónk teljes területén betiltjuk a Walt Disney filmeket, ingyé’ nem fogjuk reklámozni a puccos neuschwansteini kastélyukat.
4, #4zsolti lemond a müncheni futballcsapat tiszteletére felvett nevéről – a vidi úgy is jobb! – , és újra az eredetit (Orsós Manó) fogja használni.

George MaTolcsy, a Bankár
Szent István csatahajó

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

What's this?

You are currently reading 063. Arról, hogy mi vagyunk az Inn-en túl at Alzheimer Fauna: Hajónapló.

meta